Bedrijfsinformatie

Aannemersbedrijf Berting is een allround bouwbedrijf, gevestigd in Rilland, Zeeland vlak bij de grens met Brabant en Belgie.  Berting Bouw is in de afgelopen jaren uitgegroeid van een éénmans-klusbedrijf tot een volwaardig en full-service aannemersbedrijf. Aannemersbedrijf Berting kan u helpen met de volgende type projecten:

  • Nieuwbouw
  • Verbouw
  • Restauratie
  • Projectbouw

Aannemersbedrijf Berting heeft een enorme schat aan ervaring en kennis opgedaan op het gebied van de bouw, de bouwmarkt en de projectontwikkeling. De knowhow wordt voor een belangrijk deel vertegenwoordigd door een gemotiveerde en vakbekwame groep medewerkers die als zelfstandige of in loondienst betrokken worden.

Dankzij de enorme kennis en ervaring en het gebruik van moderne technieken, mag Aannemersbedrijf Berting zich met recht een volwaardige partner noemen. Door mee te denken met de klant en deze juist te adviseren vanaf de ontwerpfase tot en met de uitvoering, kunnen projecten gerealiseerd worden die volledig voldoen aan de wensen van u als klant.

Wilt u vrijblijvend informatie of wenst u een offerte, dan kunt u telefonisch contact opnemen of een e-mail sturen via ons formulier.

Kijkt u vooral eens bij ons gerealiseerde werk!